Tarjouspyyntö

Jätä soittopyyntö

Huoneistoremontit

Asiakkaan toiveiden mukaan

Rakennusliike BMK-Saneeraus tekee ammattitaidolla huoneistoremontit asiakkaan toiveiden mukaan. Meiltä onnistuu esimerkiksi laaja kokonaisvaltainen huoneistoremontti, keittiöremontti ja myös pienempi pintaremontti tai yksittäiset korjaus- ja remontointityöt. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja Uusimaa.

Monipuolinen kokemuksemme erilaisista remonttitöistä takaa onnistuneen ja kestävän, laadukkaasti toteutetun lopputuloksen. Tarjoamme yksilöllisen ja joustavan palvelun, ja toteutamme remontin asiakkaan kanssa yhdessä tehtävän suunnitelman pohjalta alusta loppuun. Panostamme erityisesti laadukkaaseen työskentelyyn ja ystävälliseen palveluun.

Olipa kyseessä kokonaisvaltainen huoneistoremontti tai pienempi pintaremontti, toteutamme jokaisen työn samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla asiakkaan toiveita kunnioittaen. Huoneistoremontti nostaa aina asunnon arvoa, sekä parantaa myös huomattavasti asumismukavuutta ja viihtyvyyttä, eli se on monesta näkökulmasta hyvä sijoitus.

Tarjoamme joustavan ja yksilöllisen palvelun, ja toteutamme remontin sovittujen aikataulujen ja remontoitavan kohteen erityisominaisuuksien edellyttämällä tavalla. Teemme huoneistoremontit ja muut kodin remontit asiakkaille toimialueenamme Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!