Tarjouspyyntö

Jätä soittopyyntö

Julkisivuremontit

Omakotitalojen julkisivuremontit ja ulkoverhoukset

Toteutamme ammattitaidolla omakotitalojen julkisivuremontit ja ulkoverhoukset toimialueenamme Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa. Erikoisosaamiseemme kuuluu rintamamiestalojen ja hirsitalojen julkisivukorjaukset perinteitä kunnioittaen. Ennen korjaustoimenpiteiden aloittamista tarkastamme kohteen, jonka jälkeen voimme arvioida korjaustarpeen tarkemmin.

Julkisivun uusimisen yhteydessä puramme aina ensin pois vanhan ulkovuorauksen ja sen jälkeen tarkastamme rakenteet laudoituksen alla ja uusimme vaurioituneet osat. Kun kyseessä on rintamamiestalo, ikkunoiden alla olevan laudoitus ja purut poistetaan, ja sen jälkeen tilalle vaihdetaan puukuitueristeet. Vuosien aikana purut ovat usein laskeneet sen verran, että ikkunoiden alle jää muutaman sentin mittainen rako, josta tuuli pääsee sisälle, joten julkisivun uusiminen parantaa huomattavasti myös talon lämmöneristystä. Julkisivuun toteutettava laudoitus on aina asiakkaan valittavissa.

Julkisivun ensisijainen tehtävä on suojata rakennusta vaihtelevilta sääolosuhteilta, kuten vesisateelta, lumelta, auringonpaahteelta ja tuulelta. Lisäksi julkisivu antaa ensivaikutelman rakennuksesta. Siistin näköinen ja ympäristöön parhaalla mahdollisella tavalla sopiva julkisivu paitsi parantaa ympäristön viihtyvyyttä, myös nostaa rakennuksen arvoa.

Tarpeesta riippuen voimme tehdä esimerkiksi julkisivun huoltomaalauksen tai uusia koko julkisivumateriaalin. Voimme toteuttaa julkisivun uudistuksen alkuperäistä ulkoasua mukaillen, tai vastaavasti toteuttaa uudenlaisen kokonaisuuteen sopivan julkisivun asiakkaan toiveiden mukaan. Julkisivuremontin yhteydessä on hyvä ajankohta myös lisätä lämmöneristystä tai esimerkiksi uusia ikkunat lämmityskulujen pienentämiseksi edullisin kustannuksin, mikäli tälle on tarvetta. Julkisivuremontin ajan talossa voi asua normaalisti. Palvelemme toimialueenamme Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa.