Julkisivuremontti

Toimimme 100km säteellä Riihimäeltä

Julkisivuremontit ja ulkoverhoukset ammattitaidolla

Toteutamme ammattitaidolla omakotitalojen julkisivuremontit ja ulkoverhoukset toimialueenamme Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa. Erikoisosaamiseemme kuuluu rintamamiestalojen ja hirsitalojen julkisivukorjaukset perinteitä kunnioittaen. Ennen korjaustoimenpiteiden aloittamista tarkastamme kohteen, jonka jälkeen voimme arvioida korjaustarpeen tarkemmin.
ulkoverhous

Julkisivun uusiminen parantaa lämmöneristystä

Julkisivun uusimisen yhteydessä puramme aina ensin pois vanhan ulkovuorauksen ja sen jälkeen tarkastamme rakenteet laudoituksen alla ja uusimme vaurioituneet osat. Kun kyseessä on rintamamiestalo, ikkunoiden alla oleva laudoitus ja purut poistetaan, ja sen jälkeen tilalle vaihdetaan puukuitueristeet. Vuosien aikana purut ovat usein laskeneet sen verran, että ikkunoiden alle jää muutaman sentin mittainen rako, josta tuuli pääsee sisälle. Julkisivun uusiminen parantaa huomattavasti myös talon lämmöneristystä. Julkisivuun toteutettava laudoitus on aina asiakkaan valittavissa.

Nosta rakennuksen arvoa

Julkisivun ensisijainen tehtävä on suojata rakennusta vaihtelevilta sääolosuhteilta, kuten vesisateelta, lumelta, auringonpaahteelta ja tuulelta. Lisäksi julkisivu antaa ensivaikutelman rakennuksesta. Siistin näköinen ja ympäristöön parhaalla mahdollisella tavalla sopiva julkisivu paitsi parantaa ympäristön viihtyvyyttä, myös nostaa rakennuksen arvoa.
julkisivuremontti

Julkisivuremontti sinulle sopivana toteutuksena

Voimme toteuttaa julkisivun uudistuksen alkuperäistä ulkoasua mukaillen, tai vastaavasti toteuttaa uudenlaisen kokonaisuuteen sopivan julkisivun asiakkaan toiveiden mukaan. Julkisivuremontin yhteydessä on hyvä ajankohta myös lisätä lämmöneristystä tai esimerkiksi uusia ikkunat lämmityskulujen pienentämiseksi edullisin kustannuksin, mikäli tälle on tarvetta. Julkisivuremontin ajan talossa voi asua normaalisti. Palvelemme toimialueenamme Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa.

Esimerkkejä julkisivuremontin sisällöstä

Julkisivuremontin laajuus ja sisältö vaihtelevat rakennuksen iän, koon ja ympäristön mukaan. Asiantuntijamme auttavat julkisivuremontin suunnittelussa, aikatauluttamisessa sekä remonttitarpeen ja kustannusten arvioinnissa. Julkisivuremonttiin kuuluu remontin laajuudesta riippuen:

Kartoitus ja suunnittelu

Ennen julkisivuremontin aloittamista suunnitellaan remontin sisältö ja tehdään tarjous. Suunnitteluun kuuluu julkisivun kunnon arviointi.

Julkisivun puhdistus

Julkisivun puhdistus voi pitää sisällään erilaisia menetelmiä, kuten painepesua tai hiekkapuhallusta, jotka poistavat lian, homeen, sammaleen ja muita epäpuhtauksia.

Korjaus

Julkisivu tarkistetaan mahdollisten vaurioiden, kuten halkeamien tai rapistumisen, osalta. Korjauksien lisäksi julkisivun rakennetta voidaan vahvistaa tarvittaessa.

Maalaus tai pinnoitus

Kun julkisivu on puhdistettu ja korjattu, se voidaan maalata tai pinnoittaa uudelleen. Tämä antaa julkisivulle uuden raikkaan ilmeen ja suojaa sitä tulevilta vaurioilta.

Lopputarkastus

Kun remontti on valmis, julkisivuremontti tarkistetaan.

Tarjouspyyntö