Tarjouspyyntö

Jätä soittopyyntö

Kattoremontit

Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa

Rakennusliike BMK-Saneeraus tekee ammattitaidolla kattoremontit ja erilaiset kattotyöt asiakkaan toiveiden mukaan. Koko talo kärsii mikäli katossa ilmenee ongelmia, joten katosta kannattaa ehdottomasti pitää hyvää huolta. Toimialueemme on Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa.

Saat meiltä tarvittaessa kattoremontin kaikenkattavana palveluna, mutta voimme toteuttaa myös pienemmät yksittäiset kattotyöt. Yleisimpiä asiakkaillemme tehtäviä kattotöitä ovat esimerkiksi katon huoltomaalaus ja katemateriaalin uusiminen. Onnistuneen lopputuloksen ja mahdollisimman sujuvasti toteutetun remontin lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun, johon kuuluu esimerkiksi sujuva yhteydenpito ja sovituista asioista ja aikatauluista kiinni pitäminen.

Katto suojaa talon muita rakenteita, joten sen kunnosta huolehtiminen on erityisen tärkeää. Kattoremontin yhteydessä tarkastamme kaikki kattorakenteet ja tarpeen mukaan vahvistamme tai uusimme kattovasat. Katon materiaaliksi voit valita joko huovan, profiilipellin tai konesaumakaton.

Toteutamme tarvitsemasi kattotyön asiantuntevasti ja laadukkaasti, olipa kyseessä kevyt kunnostustyö, huoltomaalaus tai vaikka katemateriaalin uusiminen. Teemme kattoremontit ja kattotyöt toimialueenamme Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!