Kattoremontti Hämeenlinna

Toimimme 100km säteellä Riihimäeltä

Tilaa kokonaisvaltainen kattoremontti tai pienempi katon korjaustyö

Rakennusliike BMK-Saneeraus tekee ammattitaidolla kattoremontit ja erilaiset kattotyöt. Saat meiltä tarvittaessa kattoremontin kaiken kattavana palveluna tai vastaavasti voimme tehdä myös pienemmät korjaukset ja muutostyöt. Toimimme Hämeenlinnassa ja palvelemme sekä yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä että yrityksiä. Olemme toteuttaneet alueella lukuisia kattoremontteja, -huoltoja ja korjauksia esimerkiksi omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin. Teemme kattoremontit myös isompiin kohteisiin.

kokonaisvaltainen palvelu

Mitä kattoremontti sisältää?

Kattoremontti räätälöidään aina kohteen tarpeiden sekä asiakkaan toiveiden ja aikataulun mukaan. Aloitamme kattoremontin aina kuntokartoituksella, jossa kattotöihin erikoistunut asiantuntijamme tarkistaa katon katteet, rakenteet, tuuletukset sekä mahdolliset isommat ongelmakohdat tai viat. Yleisin asiakkaillemme tehtävä kattotyö on katemateriaalin uusiminen. Kattoremontin yhteydessä tarkastamme kaikki kattorakenteet ja tarpeen mukaan vahvistamme tai uusimme kattovasat. Katon materiaaliksi voit valita joko huovan, profiilipellin tai konesaumakaton. Kattoremontti voidaan ajoittaa mihin vuodenaikaan tahansa ja nopeimmillaan kattoremontti toteutetaan vain muutamassa päivässä!

Katon kunnon huolehtiminen

Kattoremontti on yksi kodin tai muun rakennuksen tärkeimmistä remonteista, sillä se suojaa talon kaikkia rakenteita. Koko talo kärsii mikäli katon rakenteissa ilmenee puutteita, joten katosta tulee ehdottomasti pitää hyvää huolta.

Mutta mistä kattoremontin tarpeen voi sitten arvioida? Kattoremontin tarve herää viimeistään silloin, kun katosta vuotava vesi kastelee talon rakenteet aiheuttaen ajan myötä kosteusvaurioita. Veden tullessa katosta läpi kattoremontti on jo myöhässä ja silloin kannattaa toimia nopeasti. Katon kuntoa voi seurata esimerkiksi katon pinnan rapistumisesta sekä ruosteen tai kulumien ilmestymisestä. Kattoremontille voi etenkin vanhoissa taloissa olla tarvetta myös energiakulujen kannalta, jos vanha katto ei ole tarpeeksi tiivis pitämään taloa lämpimänä.

kattoremontti

Tilaa kattoremontti Hämeenlinnaan ja sen lähialueilla

Kattoremontin ennakoiminen on paras tapa välttyä suurilta remonttikustannuksilta. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, mikäli epäilet tarvetta kattoremontille Hämeenlinnassa sijaitsevalle kodillesi, mökillesi tai muulle rakennukselle. Teemme kattoremontin asiantuntevasti ja laadukkaasti sinulle sopivana toteutuksena, olipa kyseessä kevyt kunnostustyö tai vaikka katemateriaalin uusiminen. Huolellisen lopputuloksen ja mahdollisimman sujuvasti toteutetun kattoremontin lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun, johon kuuluu esimerkiksi joustava yhteydenpito sekä sovituista asioista ja aikatauluista kiinni pitäminen.

Tarjouspyyntö