Kattoremontti Hyvinkää

Toimimme 100km säteellä Riihimäeltä

Tilaa kattoremontti ja kattotyöt

Toteutamme ammattitaidolla kattoremontit ja erilaiset kattotyöt Hyvinkäällä ja Hyvinkään lähialueilla. Kattoremontin yhteydessä tarkastamme kaikki kattorakenteet ja tarpeen mukaan vahvistamme tai uusimme kattovasat. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun, johon kuuluu mutkaton yhteydenpito ja sovituista asioista kiinni pitäminen. Toteutamme kattoremontit kaikenlaisiin kohteisiin, joten ota yhteyttä ja tilaa kattoremontti Hyvinkäällä!

kokonaisvaltainen palvelu

Milloin on sopiva aika tehdä kattoremontti?

Kattoremontti voidaan ajoittaa mihin vuodenaikaan tahansa ja nopeimmillaan kattoremontti toteutetaan muutamassa päivässä. Kattoremontin tarve huomataan liian usein vasta silloin, kun katosta vuotava vesi aiheuttaa kosteusvaurioita talon muihin rakenteisiin. Siksi katon kuntoa kannattaa seurata omatoimisesti ja olla matalalla kynnyksellä yhteydessä kattotöiden asiantuntijaan kuntotarkistuksen suorittamiseksi.

Kattoremontin tarve riippuu monesta eri tekijästä, kuten katon iästä, käytetystä materiaalista, ympäristön olosuhteista, katon kunnon tarkastuksista ja ylläpidosta. Suositeltavaa on tarkastuttaa katto säännöllisesti, jotta mahdolliset vauriot voidaan havaita ja korjata ajoissa. Esimerkiksi katon pinnan rapistuminen ja ruosteen tai kulumien ilmestyminen voivat olla merkkejä siitä, että kattoremontille on jo tarvetta.

Kattoremontin tarpeen arviointi kuntokartoituksella

Teemme kattoremontin tarpeen arvioimiseksi kuntokartoituksen, jossa katon kunto selvitetään asiantuntijamme avulla. Ennakoiva katon kunnon seuraaminen on paras tapa välttyä suurilta remonttikustannuksilta. Kokonaisvaltaisen kuvan kattoremontin vaatimista toimenpiteistä saa kuntotarkastuksen yhteydessä. Meillä on pitkä kokemus kuntokartoitusten tekemisestä, joten saat meiltä luotettavan kuvan kattoremontin vaatimista toimenpiteistä sekä remontin kestosta, kustannuksista ja kiireellisyydestä.
kattoremontti
kattoremontti

Kattoremontit monipuolisesti erilaisiin kohteisiin Hyvinkäällä

Olemme toteuttaneet kattoremontteja Hyvinkään seudulla jo yli 20 vuoden ajan. Toteutamme kattoremontit tarpeen mukaan kaiken kattavana palveluna tai vastaavasti teemme myös pienemmät yksittäiset kattotyöt ja -korjaukset. Yleisin asiakkaillemme tehtävä kattotyö on katemateriaalin uusiminen. Kattoremontin yhteydessä tarkastamme kaikki kattorakenteet ja tarpeen mukaan vahvistamme tai uusimme kattovasat. Katon materiaaliksi voit valita joko huovan, profiilipellin tai konesaumakaton.

Jutellaan tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!

Kattoremontti on yksi talon tärkeimmistä remonteista, sillä se suojaa myös talon muita rakenteita. Katon kunnosta kannattaa siis ehdottomasti pitää hyvää huolta. Tarvitsit kattoremonttia Hyvinkäällä sitten omakotitalollesi, mökillesi tai johonkin suurempaan rakennukseen, kokenut, osaava ja nopea tiimimme on palveluksessasi. Toteutamme tarvitsemasi kattotyön oli kyseessä kevyt kunnostustyö tai katemateriaalin uusiminen.

Tarjouspyyntö