Kattoremontti Riihimäki

Toimimme 100km säteellä Riihimäeltä

Kattoremontti Riihimäellä ammattitaitoisesti

Rakennusliike BMK-Saneeraus tekee ammattitaidolla kattoremontit ja erilaiset kattotyöt asiakkaan toiveiden mukaan. Koko talo kärsii mikäli katossa ilmenee ongelmia, joten katosta kannattaa ehdottomasti pitää hyvää huolta. Toimialueemme on Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa.
kokonaisvaltainen palvelu

Kokonaisvaltainen palvelu

Saat meiltä tarvittaessa kattoremontin kaiken kattavana palveluna, mutta voimme toteuttaa myös pienemmät yksittäiset kattotyöt. Yleisin asiakkaillemme tehtävä kattotyö on katemateriaalin uusiminen. Viimeistellyn lopputuloksen ja mahdollisimman sujuvasti toteutetun kattoremontin lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun, johon kuuluu esimerkiksi mutkaton yhteydenpito sekä sovituista asioista ja aikatauluista kiinni pitäminen. Olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita kattoremontteja Riihimäellä yli 20 vuoden kokemuksella.

Kattoremontti suojaa talosi rakenteita

Katto suojaa talon muita rakenteita, joten sen kunnosta huolehtiminen on erityisen tärkeää. Kattoremontin yhteydessä tarkastamme kaikki kattorakenteet ja tarpeen mukaan vahvistamme tai uusimme kattovasat. Katon materiaaliksi voit valita joko huovan, profiilipellin tai konesaumakaton. Autamme tarvittaessa kattomateriaalien valinnassa ja suosittelemme sopivaa toimintatapaa kattoremontin toteuttamiselle.
kattoremontti
kattoremontti

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?

Kattoremontin tarpeen huomaa viimeistään silloin, kun vesi tulee katemateriaalista läpi kastellen talon rakenteet. Tähän pisteeseen asti ei kuitenkaan kannata odottaa kattoremontin toteutuksen kanssa, vaan kattoremontin tarvetta voi arvioida myös omatoimisesti. Kun katon pinta alkaa rapistua tai huomaat esimerkiksi ruosteen tai kulumien ilmestyneen, kattoremontille on todennäköisesti jo tarvetta. Katon käyttöiän perusteella kattoremontille sopivaa ajankohtaa ei välttämättä pysty arvioimaan, sillä huolellisesti toteutettu katto saattaa materiaalista riippuen kestää jopa 100 vuotta.

Kattoremontin tarve voidaan arvioida kuntotarkastuksella

Kattoremontin ennakoiminen on paras tapa välttyä suurilta katon huoltamiseen ja korjaukseen liittyviltä kustannuksilta. Asiantuntijan tekemällä kuntotarkastuksella katon kunto voidaan selvittää varmasti. Samalla saadaan kokonaisvaltainen kuva siitä, minkälaista kattoremonttia kohde vaatii. Teemme kuntokartoituksen pitkällä kokemuksella aina kattoremontin yhteydessä. Voit siis huoletta ottaa yhteyttä ja tilata meidät tarkistamaan kattosi kunto!

Tilaa kattoremontti Riihimäellä!

Toteutamme tarvitsemasi kattotyön asiantuntevasti ja laadukkaasti, olipa kyseessä kevyt kunnostustyö tai vaikka katemateriaalin uusiminen. Teemme kattoremontit ja kattotyöt Riihimäellä kaikenlaisiin kohteisiin: omakotitaloihin, paritaloihin, rivitaloihin ja muihin rakennuksiin, yrityksille, yksityishenkilöille sekä taloyhtiöille. Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta.

Tarjouspyyntö