Tarjouspyyntö

Jätä soittopyyntö

Muut palvelut

Toteutamme asiakkaan toiveen

Rakennusliike BMK-Saneeraus toteuttaa rakennus- ja remonttitöiden lisäksi ammattitaidolla esimerkiksi myös erilaiset pihatyöt ja pienet maansiirtotyöt. Meiltä onnistuu myös savupiippujen korjaukset ja ikkunoiden entisöinnit. Olipa kyseessä pihasaunan rakennus tai salaojitus, toteutamme jokaisen työn laadukkaasti ja ammattitaidolla sekä yksityis- että yritysasiakkaille! Toimialueemme on Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uudenmaan alue.

Teemme savupiippujen kunnostukset ja korjaukset massauksella ja putkituksella. Olemme virallinen Schiedelin valtuuttama asennusliike, joten korjaukset toteutetaan jokaista yksityiskohtaa myöten laadukkaasti ja asiantuntevasti.

Toteutamme asiakkaan toiveen ja tarpeiden mukaan myös erilaiset pihatyöt ja myös pienet maansiirtotyöt. Suunnittelemme toteutettavan kokonaisuuden yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme piharakennustyöt monipuolisen kokemuksen tuomalla asiantuntemuksella.

Erikoisosaamiseemme esimerkiksi kuuluu myös pihasaunan rakennus ja remontointi. Laadukkaan ja näyttävän lopputuloksen lisäksi panostamme hyvään palveluun, joka tarkoittaa meille sujuvaa työskentelyä, toimivaa yhteydenpitoa ja sovituista asioista ja aikatauluista kiinni pitämistä. Palvelemme asiakkaita yllä mainittujen palvelujen lisäksi kaikenlaisissa rakennus- ja remonttitöissä toimialueenamme Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä!