Rintamiestalon remontti

Toimimme 100km säteellä Riihimäeltä

Rintamiestalon remontit perinteitä kunnioittaen

Rakennusliike BMK-Saneeraus toteuttaa ammattitaidolla ja perinteitä kunnioittaen rintamamiestalon remontit asiakkaiden toiveiden mukaan. Meillä on vankka kokemus ja asiantuntemus perinnerakentamisesta ja saneerauksista, jotka tehdään erityisesti rintamamiestalon erityisominaisuudet huomioon ottaen. Toimialueemme on Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uudenmaan alue.
Rintamiestalo

Kokonaisvaltainen palvelu

Aina ennen työn aloittamista teemme arvion talon kunnosta ja tarvittavista toimenpiteistä, sen jälkeen etenemme asiakkaan kanssa yhdessä laaditun suunnitelman mukaan. Laajimmillaan remontti voi kokonaisuutena kattaa talon perustuksien uusimisen, sisäpuolen remontoinnin ja julkisivuremontin, sekä katon remontoinnin. Voimme myös tehdä vain osittaisen remontin kohdistuen ainoastaan remonttitarpeessa oleviin osa-alueisiin tai rintamamiestalon peruskorjaukset. Jokainen tehtävä remontti on yksilöllinen kokonaisuus, joka räätälöidään omanlaisekseen kokonaisuudeksi kohteen kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Rintamiestalon peruskorjaus tai remontti sinulle sopivana toteutuksena

Remontti tehdään talon ominaispiirteitä kunnioittaen ja myös käytettävien menetelmien ja materiaalien suhteen sopivimmalla tavalla, unohtamatta asiakkaan toiveita niin työskentelyyn liittyvän toteutuksen ja aikataulun, kuin myös halutun lopputuloksen puolesta. Palvelemme toimialueenamme Riihmäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä!
rintamamiestalo remontti

Rintamiestalon remontti ja peruskorjaus

Rintamiestalo on tyypillisesti puusta rakennettu talotyyppi, joka oli suosittu Suomessa etenkin 1930-luvulla. Vanhoilla taloilla on useita tekijöitä, jotka tulee huomioida remonttia toteutettaessa. Rintamiestalon remontti on monivaiheinen, joskus erityistarpeita vaativa prosessi, mutta se on tärkeä osa talon ylläpitoa ja arvon säilyttämistä. Teemme rintamamiestalon remontista kattavan suunnitelman, jolla varmistetaan, että kaikki tarvittava otetaan huomioon remontin toteutuksessa. Tässä on muutamia huomioitavia asioita rintamiestalon peruskorjauksesta:

Ulkoverhous

Rintamiestalon ulkoverhous on usein puuta, joten sen kunto on tärkeää tarkistaa säännöllisesti. Tarvittaessa vanhat maalikerrokset poistetaan ja puu käsitellään uudelleen suojaavan maalikerroksen levittämiseksi.

Katto

Rintamiestalojen katoissa on usein jyrkkä kulma, mikä voi tehdä katon huoltamisen vaikeaksi. Kattotarkastuksessa on tärkeää tarkistaa katon kunto, katteen tiiveys, vesikourut ja syöksyputket, jotta vältetään vuodot.

Lämmitys ja ilmanvaihto

Rintamiestalon lämmitysjärjestelmä ja ilmanvaihto voivat olla vanhentuneita ja tehottomia, joten niiden päivittäminen voi olla tarpeen paremman energiatehokkuuden ja asumisviihtyvyyden saavuttamiseksi.

Sähköjärjestelmä

Vanhoissa rintamiestaloissa sähköjärjestelmä saattaa vaatia päivittämistä nykyaikaisten suositusten mukaiseksi. Sähköjärjestelmän päivityksellä voidaan parantaa talon turvallisuutta ja energiaominaisuuksia sekä nostaa talon arvoa.

Kosteusvauriot

Kosteusvauriot voivat olla yleisiä vanhoissa rintamamiestaloissa, ja ne voivat johtua esimerkiksi vuodoista, ilmanvaihdon puutteesta tai rakenteiden tiivistämättömyydestä. Kosteusvaurioihin liittyvät ongelmat tulee korjata mahdollisimman pian, sillä ne voivat aiheuttaa lisävaurioita talon rakenteisiin ja terveysongelmia asukkaille.

Tarjouspyyntö