Tarjouspyyntö

Jätä soittopyyntö

Rintamamiestalon remontti

Ammattitaidolla ja perinteitä kunnioittaen

Rakennusliike BMK-Saneeraus toteuttaa ammattitaidolla ja perinteitä kunnioittaen rintamamiestalon remontit asiakkaiden toiveiden mukaan. Meillä on vankka kokemus ja asiantuntemus perinnerakentamisesta ja saneerauksista, jotka tehdään erityisesti rintamamiestalon erityisominaisuudet huomioon ottaen. Toimialueemme on Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uudenmaan alue.

Aina ennen työn aloittamista teemme arvion talon kunnosta ja tarvittavista toimenpiteistä, sen jälkeen etenemme asiakkaan kanssa yhdessä laaditun suunnitelman mukaan. Laajimmillaan remontti voi kokonaisuutena kattaa talon perustuksien uusimisen, sisäpuolen remontoinnin ja julkisivuremontin, sekä katon remontoinnin. Voimme myös tehdä vain osittaisen remontin kohdistuen ainoastaan remonttitarpeessa oleviin osa-alueisiin tai rintamamiestalon peruskorjaukset. Jokainen tehtävä remontti on yksilöllinen kokonaisuus, joka räätälöidään omanlaisekseen kokonaisuudeksi kohteen kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Remontti tehdään talon ominaispiirteitä kunnioittaen ja myös käytettävien menetelmien ja materiaalien suhteen sopivimmalla tavalla, unohtamatta asiakkaan toiveita niin työskentelyyn liittyvän toteutuksen ja aikataulun, kuin myös halutun lopputuloksen puolesta. Palvelemme toimialueenamme Riihmäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä!