Sauna- ja Kylpyhuoneremontti

Toimimme 100km säteellä Riihimäeltä

Sauna- ja kylpyhuoneremontit ammattitaitoisesti

Rakennusliike BMK-Saneeraus toteuttaa asiantuntevasti erilaiset märkätilaremontit laidasta laitaan, kattaen esimerkiksi saunaremontit ja kylpyhuoneremontit. Vuosien kokemuksen tuoma ammattitaito takaa laadukkaan ja kestävän lopputuloksen, joka on myös siistin näköinen jokaista yksityiskohtaa myöten. Toteutamme remontit laadukkaasti toimialueenamme Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa.
sauna

Vaativimpia kodin remontteja

Remontti toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan, niin että lopputulos on paitsi kestävä ja laadukkaasti toteutettu, myös esteettisesti silmää miellyttävä ja asiakkaan vision mukainen. Märkätilojen remontit ovat vaativimpia kodin remontteja, joten ne on ehdottomasti paras jättää osaavalle ammattilaiselle. Toteutamme kylpyhuoneremontit ja saunaremontit sujuvasti, ja autamme mielellämme tarvittaessa myös suunnittelussa ja materiaalien valinnassa.

Vältä kosteusvauriot

Ammattilaisella teetetty märkätilaremontti takaa, ettei vesieristyksen kanssa tule ongelmia myöhemminkään; pahimmillaan puutteelliset tai epäsopivat vesieristykset voivat aiheuttaa kosteusvaurion, jonka korjaaminen tulee kalliiksi. Toteutamme saunaremontit, kylpyhuoneremontit ja muut märkätilaremontit asianmukaisesti sertifioituna ja asiantuntemuksella toteutettuna.
kylpyhuoneremontti

Sauna- ja kylpyhuoneremontti sinulle sopivana toteutuksena

Tasokkaan toteutuksen ja lopputuloksen lisäksi panostamme ystävälliseen ja sujuvaan palveluun, ja huolehdimme että yhdessä sovituista asioista ja aikatauluista pidetään kiinni. Palveluumme kuuluu esimerkiksi kaakelointi, laatoitus ja kylpyhuonekalusteiden asennus. Kokonaisvaltaisen remontin lisäksi autamme myös pienemmissä remonttitöissä, kuten laatoituksissa. Teemme remontit ammattitaidolla toimialueenamme Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja koko Uusimaa.

Tarjouspyyntö